• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Sikertörténet: -23 kg 5 hónap alatt

  Zoltán 44 éves, és a története szinte egyedülálló az edzői pályafutásom során tapasztalt élmények terén.

  Úgy gondoltam megér annyit, hogy megosszam veletek, mert mindenképpen nagy tanúbizonyságát mutatta meg annak, hogy “MIRE KÉPES AZ EMBER, HA ELSZÁNJA MAGÁT” és nem törődik bele abba, hogy a kor előrehaladtával anyagcserénk lelassul, testosteron szintünk csökkenni kezd és fogékonnyá válunk az elhízásra. Mindezt úgy tette meg, hogy heti 6 napot, és napi 10-12 órát dolgozik, és mellette még a családjára is jut ideje.

  Öt és fél hónapja találkoztunk akkor Június negyedike volt,  és azzal a céllal keresett meg, hogy szeretne lefogyni legalább 20 kilót. Sok mindent kipróbált már mielőtt találkoztunk, többek között akupunktúrás kezeléseket, Speed fitnesst, de ezek nem vezettek igazi eredményre. Az elején nem volt túl biztos magában, és abban, hogy ez sikerülhet neki így szüksége volt némi lelki támogatásra is. Emlékszem a szavaira: “Én leszek az, az ember aki letud fogyni?” Aztán ahogy haladtunk, a kérdő mondat átfordult állítássá. “Én leszek az,  az ember aki letud fogyni!”

  2012 6. hó. 4-én kezdtünk neki az edzéseknek. Ekkor a mérleg 104,5 kilót mutatott a derék körméret pedig 113 cm-t. Zoli gyorsan haladt a gyakorlatok elsajátításával és pár hét múlva már megfelelő pulzustartományban dolgoztunk. Az edzések főleg erő-állóképességi gyakorlatokra épültek, és a fokozatos terhelést tartottuk szem előtt. A megfelelő személyre szabott étrend, valamint Zoltán akaratereje és hozzáállása, kitartása pedig meghozta a gyors és látványos eredményt.

  Az erőnövekedéssel párhuzamosan a fogyás is megindult.

  A második mérésünk 6. hó 29.-én történt. Testsúly 98,8 kg-a változott derék körméret pedig 108 cm lett. Megjelentek Zoli testén az első izomszövetek, és az edzések egyre erősebbé váltak. Nem volt többé kegyelem, és visszaút sem! 15 év mozgásszegény életmód után, a 10 év jégkorong múlt kezdett megelevenedni Zoltán testén, és szellemén is. Egyre energikusabbá és fittebbé vált.

  Eljött a 3. mérés ideje. 8.hó 8. volt a naptáron. Testsúly 91,3 kg a derék mérete pedig 101 cm-re változott, 10 kg mínusz 8 hét alatt. Tartottuk a tervet.  Zoli egyre jobb kondícióba került, és testösszetétele is rohamosan változott. Az erőtesztek is látványosan javultak. Edzéseink új gyakorlatokkal bővültek és intenzívebbé váltak.

  Következő mérés 9. hó 24,-én volt. Testsúly 86,6 kg. derék méret 96,5 cm.  Zoltán megállapítása: Új ruhákat kell beszereznem. A változás óriási, mind testben mind lélekben egész más ember állt előttem.

  És következett egy újabb mérés 11.hó 14-én. A mérleg nyelve 81,5 kilót mutatott, a derék méret pedig 90 centimétert.

  Ez összesen 23 kg, és 23 cm mínusz. A ruhaméretben pedig 2 számmal kisebb méretet eredményezett. Számomra is megdöbbentő változást eredményezett a gondosan megtervezett edzésmunka, a megfelelő étkezés, és Zoli kitartása, akaratereje, valamint megfelelő hozzáállása a sport iránt.

  Minden tiszteletem és elismerésem az övé! “A BÁTRAKÉ A SZERENCSE” Következő célunk, mert még nincs vége a történetnek, ennek a testsúlynak a megtartása és a száraz izomzat fokozatos növelése.

  És most íme képekben is a változás egymás alatt:   

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close