G-FLEX

g-flex

A G-FLEX egy felfüggeszthető eszköz, karabinerrel és fogantyúval. A csigás áttét lehetővé teszi, hogy a gyakorlatot szabad mozgáspályán végezzük. Egyfajta funkcionális edzés ez , saját testsúlyunkat használjuk izmaink megdolgoztatásához, mint a TRX-nél. Itt az integrált mozgásminta érvényesül, mely egyszerre több képességünket is fejleszti: kondíció, erő, pontosság, flexibilitás, stb.

A sportoló egyén egy jól összeállított erőedző programmal tehát célzottan fejlesztheti inter és intramuszkuláris koordinációját, gyorsaságát, robbanékonyságát, erő-állóképességét. A testépítők, fitnesz versenyzők pedig az által profitálhatnak a módszerből, hogy a szép külső mellett egy valóban jól használható és jól működő, igazán erős test lesz az edzések eredménye.

A G-Flex rendszeres használatától nem hatalmas, de megfelelően kidolgozott, formás izmokra valamint remek kondícióra tehetünk szert. Ezenkívül magas pulzus tartományban tudunk edzeni, ha rövid pihenőket iktatunk be a gyakorlatok végrehajtása közben, ami kardio jellegű edzéseket is lehetővé tesz számunkra.
Az így elégetett kalória mennyiség a megfelelő étrenddel párosítva fogyást, tehát zsírvesztést eredményez.

Összefoglalva tehát, milyen előnyeid származhatnak a G-Flex-el végrehajtott edzésektől:

– Fejleszthető az egyes izmok ereje
– Az intramuszkuláris koordináció, a neuromuszkuláris kapcsolatok
– A tér és egyensúly érzék
– Az erő, a külalak
– Megerősíthetők azok a gyenge pontok, melyek az eddigi edzésekkel nem sikerültek, pl: gyenge hát, has vagy kevésbé mozgékony vállízület
– Rehabilitációs tevékenység következő lépcsőfokaként is hatásosan lehet alkalmazni
– Magas pulzusszám, remek erő-állóképesség, égető, pumpáló, bedurrantó érzés az izmokban, szépen, arányosan kidolgozott esztétikus testforma felépítése.

Ne késlekedj, gyere és próbáld ki a G-Flexet most akciós áron!

 

Oktatói képesítésem:

G Flex Tréning Instruktor IWI. (2013. 10. 25)

További olvasnivaló:

Read previous post:
A súlyzós edzés mítoszai

Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

Close