• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Öt bónusz tanács a nagyobb bicepszekhez

  1. Soha ne hanyagold el a nehéz hátedzést.

  Sok testépítő követi el azt a nagy hibát, amikor növelni akarja a bicepszét, hogy elfelejti azt a tényt, hogy a bicepsz növekedésének legalább a fele a nehéz súlyokkal végzett hátgyakorlatoknak az eredménye, mint a felhúzás, evezések és a húzódzkodások.  A bicepsz segít a hátnak amikor ezeket a gyakorlatokat végzed, és ha kizárólag a bicepsz izolációs gyakorlataira koncentrálsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy soha nem éred el a megfelelő növekedést.

  2. Soha ne dolgozd együtt a bicepszet a háttal.

  Ugyanez az oka annak, hogy szerintem a bicepsz szempontjából legszerencsésebb genetikai tulajdonságokkal rendelkezőket kivéve, senkinek nem szabad ugyanazon az edzésnapon a bicepszet és a hátat edzeni. Amikor ugyanis befejezel 12-25 kemény nehéz sorozatot a hátadra, a bicepszeidet vagy a karnapod első gyakorlataként végezd, vagy olyan izomcsoporttal együtt edzed, amiben nem dolgoznak, mint a mell, vagy a vállak. Figyelj arra továbbá, hogy a bicepszedet ne edzed egy nappal a hátad előtt, vagy után sem, mivel gátolná a regenerálódási folyamatot.

  3. Nehezebb súlyok egyenlő nagyobb bicepszek.

  Azt mondják, hogy az őrültség definíciója az, amikor újra és újra ugyanazt a dolgot csinálod, és különböző eredményeket vársz a végén. Ha most 30 kilós kétkezes súlyt használsz a hajlításokhoz 10 ismétléssel, és ugyanezt a 30 kilós rudat használod jövőre is 10 ismétléssel, akkor vajon mitől lennének a bicepszeid nagyobbak jövőre? Legyen a célod, hogy vagy súlyokat adj hozzá folyamatosan, vagy az ismétlésszámot növeld minden edzésen. A fejlődés történhet kis lépésekben is. Ha elérted a 15 ismétlést növeld a súlyt akkorára amivel megy a 10 ismétlés, és így tovább. Az időben előrehaladva a bicepszed egyre erősebb és nagyobb lesz.

  4. Soha se hidd azt, hogy a több egyben jobb is.

  A bicepsz sokkal kisebb izomcsoport, mint a hát, vagy a láb, mégis sokszor látod az edzőket, hogy különböző bicepsz gyakorlatok végtelen sorozatával kínozzák magukat. A bicepsz egy egyszerű pici izom egy elsődleges funkcióval (karhajlítás) és nincs szükség kettő háromnál több gyakorlatra egyetlen edzés alatt sem, hogy rendesen stimuláljuk. Amikor túl sok gyakorlatot és túl sok sorozatot végzel, csak megnehezíted a bicepszed számára a regenerálódást és a növekedést. És bármilyen keményen is edzel, ha túledzed magad, akkor nem fogsz semmilyen növekedést elérni. Valójában valószínűleg kisebb leszel.

  5. Az agy és az izmok közötti kapcsolat kulcsfontosságú.

  Lehet, hogy kemény srácnak érzed magad , hogy mozgó csípővel rángatod a súlyokat, lendületből dolgozol és ordítasz, mert nagy súlyokat fogsz meg, de ha nem a bicepszed győzi le az ellenállást, akkor ne várd azt , hogy nőni fogsz ettől a cirkusztól. Olyan súlyt használj, ami igazán megdolgoztatja a bicepszeidet. Érezd, ahogyan összehúzódnak a felfelé út minden centiméterén, keményen feszíts rá az ismétlés tetején, majd tartsd kontroll alatt az egész negatív fázisban, és érezd, ahogyan a bicepszizmaid nyúlnak.

  Meg van a helye és ideje a nem szabályos formájú gyakorlatnak is, de csak azután, hogy az ismétléseid túlnyomó részét mondjuk 8-12 között, szabályosan elvégezted. Emlékezz rá, hogy jobb ha nagy szépen formázott bicepszed van, amit olyan súlyokkal értél el amit kezelni tudsz, mint őrült mennyiségű súllyal dobálózni, és gyengén fejlett bicepsszel rendelkezni ( bár ez a gyakoribb ).

  A tudás hatalom, de csak akkor, ha használod is ezt a tudást. Döntsd el még ma, hogy fejleszteni fogod a bicepszeidet, és mindaddig nőni fognak, míg rendesen dolgozol, proteinben és komplex szénhidrátokban gazdag étrendet tartasz, és figyelsz arra, hogy eleget pihenj!!!

   

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close