• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • A testedzés kalóriaköltségét túlbecsülik

  Mit gondolsz hány kalóriát fogyaszt el 100 hasprés végrehajtása? Elhanyagolható mennyiséget. Testedzéssel felborítani az energiamérleget – ez brutális munka. Jelentős kalóriafogyasztást csak intenzív, hosszan tartó erőfeszítéssel lehet elérni.

  Ahhoz, hogy egy óra alatt elégess 900 kalóriát, herkulesi erőfeszítéssel percenként 15 kalóriát kell elfogyasztanod, miközben egyetlen fagylaltkehely simán tartalmaz akár 1000 kalóriát is. A legjobb módja annak, hogy leolvaszd a felesleges testzsírt, az ha felhagysz a helytelen étkezéssel. Sokkal könnyebb nem betömni egy 1000 kalóriás fagylaltkelyhet, mint hosszú, intenzív testmozgással azon fáradozni, hogy elégess 1000 kalóriát.

  Hagyd el a nyilvánvalóan ócska éttermi kaját, és találd meg a kalória-fordulópontot, ahol a táplálékfelvétel egyensúlyba kerül az energiafogyasztással. De honnan tudhatod, mikor sikerült rátalálnod? Létezik egy pofonegyszerű megoldás, amelyhez csupán egyetlen eszköz szükséges: egy digitális mérleg. Csökkentsd addig a táplálék felvételt, amíg nem fogysz 0,5 kilót. Pár napig tartsd ezen a szinten az élelmiszer-bevitelt, és nézd meg, hogy stabilizálódik-e a testsúlyod. Ezután lassan növeld újra a kalóriamennyiséget, a míg vissza nem hízol 0,5 kilót. Ennyi az egész. Most már tudod, hol van a kalória-fordulópont.

  Nekiláthatsz kitisztítani az étrendedet. Testmozgással idézz elő kalóriahiányt, a fogyás ütemét pedig tartsd 50 testtömegkilogrammonként 0,5 kilón. Az élvonalbeli testépítők lassan és egyenletesen égetik le a zsírt, és kerülnek minden olyan hirtelen fogyó kúrát, amely szétzúzza az anyagcserét. A kalóriák drasztikus csökkentése ugyanolyan gyorsan – ha nem még gyorsabban – tünteti el az izomszöveteket, mint a testzsírt.

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close