• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • A hasizom erősítés eretnek megközelítése

  Nincs beleszólásunk, hogy az emberi test hol csapolja meg a stratégiai zsírtartalékokat. Nincs egyetlen olyan ismert eljárás vagy taktika sem, amely arra kényszerítené a szervezetet, hogy egy adott zsírraktárból szívja le a zsírt.

  A tárolt testzsír elégetéséhez először energiahiányos állapotot kell előidézni. Az az optimális, ha kiegyensúlyozott, precíziós táplálkozást ( ami a legfontosabb ) egy, kardiótréninget hangsúlyozó edzéstervvel hangolod össze szorosan- nem csak, hasizom – erősítő gyakorlatokkal. Egy tudatosan megtervezett edzésprogram nem sok közvetlen hasizom-erősítő gyakorlatot javasol. Eretnekség? Az bizony, de még mennyire! A szigorú diétával szorosan összehangolt kardiovaszkuláris tréning azonban sokkal, de sokkal hatékonyabb felhasználása az edzésidőnek, ha célod az, hogy zsírmentesítsd a testedet.

  A testzsír csökkentésében a legeslegfontosabb tényező a táplálkozás. A szervezet akkor mozgósítja a tárolt testzsírt, ha a megfelelő élettani kapcsolókat kattintod fel. Tisztában kell lenned a zsírégetés előfeltételeivel, és gondoskodnod kell a megteremtésükről: hogyan fogsz zsírt égetni, ha túl sok káros élelmiszert fogyasztasz? Ez mindent tönkretesz! Olyan ételekből igyekezz összeállítani az étrendedet, amelyek nehezen alakíthatók testzsírrá. Oszd szét a napi kalóriabevitelt kisebb mennyiségekre, és próbálkozz a reggeli előtti kardiótréninggel. A lassú anyagcsere lehetetlenné teszi, hogy a ,, kalóriaplafon ” alá kerülj, és a kalóriabevitel további visszafogásával csökkentsd a testzsír mennyiségét. Hogyan lehetne képes valaki, akinek csigalassúságú az anyagcseréje, és napi 1000 kalória is fedezi az energiaszükségletét, tovább vágni a kalóriákból, hogy több zsírt veszítsen? A válasz sehogy!

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close