A vasemberek elitjének közmegegyezéses módszere

A testépítők körében létezik egy általánosan elfogadott zsírégetési eljárás, amelyet a karcsúbb testre vágyó átlagemberek is alkalmazhatnak. Ciklikus/periodizált megközelítésük türelmet és kitartást igényel: nyolc-tizenkét hét alatt, lassan és egyenletesen kell csökkentened a testzsír mennyiségét. A testméretedtől függően  heti 0,5-1,5 kilogramm fogyást irányoz elő. Szisztematikusan olvaszd le a zsírt, lassan és óvatosan, hogy közben megőrizd az izomszöveteket. Ismerd meg a,, hard  core” testépítők módszereit, és kövesd az ő eljárásaikat.

Felejtsd el a táplálkozási divathóbortokat és csodaszereket, amelyek csábító ígéretekkel hitetik el veled, hogy a zsírégetés könnyű és fájdalommentes is lehet. Frászkarikát! Zsírt veszteni igenis nehéz, és hosszú ideig tartó, kitartó munkát igényel! Sokszor szinte vért kell izzadni..és nap mint nap meg kell halni az edzések alatt, csak így működik! Aki mást mond neked az hazudik!

Vesd a hited a tudományba, a biológiába, az intenzív testedzésbe, az élsportolók empirikus tapasztalataiba, és mindenek felett a fegyelmezett táplálkozásba! Ez az üzenetem, a kemény,, szeretet üzenete”. Amikor belefogsz egy ilyen programba olyan lesz mint egy jéghideg zuhany. Az első pillanatban megrázó és kellemetlen, de végül frissítő és élénkítő.

Felejtsd el a hasizom-erősítő gyakorlatokkal elérhető helyi fogyás mítoszát! A legjobb hasizomgyakorlat az, ha ügyelsz rá, hogy mi kerüljön a tányérodra. Tisztítsd meg az étrendedet, csökkentsd a táplálékbevitelt, amíg el nem éred a kalóriafedezeti pontot, és a testmozgás kalóriaigényének kihasználásával idézz elő negatív energiamérleget. Tarts ki hat-tizenkét hétig, és látni fogod, ahogy a hasizmok előtűnnek a zsírtenger alól. Lásd be a helyi zsírcsökkentés hiábavalóságát, és ismerd fel ennek a gigászi fitneszmítosznak az eredendő hazugságát!

További olvasnivaló:

Read previous post:
A súlyzós edzés mítoszai

Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

Close