• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Válts sikerre!

  Én megértelek, ha hezitálsz megváltoztatni a programodat, de ha már nem fejlődsz egy ideje, akkor biztosan nincs más lehetőség. Semmi sem működik örökké. A változás jó dolog! Ugyanazt az edzést végezve, újra és újra, és azt várni, hogy folyamatosan fejlődni fogsz vele, őrültség. Ahhoz, hogy folytatni tudd a fejlődést, fel kell kavarni a dolgokat.

  Gyakran kell változtatni az edzéseidet, hogy a tested pozitív irányba haladjon. Egy bizonyos idő után hozzászokik az adott edzéshez. Az edzésplafon mindenkinél másképp jelentkezik, de ne legyen kétséged afelől, hogy blokkolóra fékeződik, ha időnként nem változtatsz az edzésprogramodon. Fogadok, hogy van egy csomó srác az edzőteremben, ahova jársz, akik évek óta ugyanazt az edzést követik, és az izomzatuk nem sokban különbözik attól, ahogyan elkezdték. Arra is fogadni mernék, hogy nem emelnek sokkal többet sem.

  Sok régi vágású testépítő hitt a mindennapi edzésben. Olyan nehéz súlyokkal dolgoztak, amilyennel csak tudtak, és minden sorozatot izombukásig végeztek. Bár értek el fejlődést, de végül ez a típusú edzés is eléri a korlátait. Mindannyiunknak szembesülni kell a ténnyel, hogy nem vagyunk supermanek, és a szervezetünk végül tönkremegy. Függetlenül attól, hogy ki vagy, és milyen erős vagy, mindannyian húsból és csontból állunk. A generációnk legnagyobb testépítői közül is sokan szenvedtek el sérülést. Dorian Yates, Kevin Levron, Ronnie Coleman, és még tudnám sorolni a neveket. A megsérült erőemelőkről, pedig ne is beszéljünk.

  Sérülések történhetnek a hosszú időn keresztül tartó túlterhelés következtében, vagy ha túl nehéz súlyokat használsz, és leggyakrabban akkor, ha nem biztosítod a szervezeted számára a megfelelő mennyiségű pihenést, amit igényel. Ha nem tartasz helyes étrendet , és nincs megfelelő étrend kiegészítő programod, nem fogod elérni céljaidat, akármilyen keményen is edzel, és sokkal nagyobb mértékben teszed ki magad a sérülés veszélyének. Nem szabad elhanyagolnod a programod ezen részét.

  Okosnak kell lenned! Sokan nincsenek tisztában a nehéz súlyokkal való edzés következményeivel. Hagyják, hogy az egó mondja meg, hogy mikor, és mennyit emeljenek. A testedre hallgass ne az egódra. Ha folyamatos fejlődést szeretnél elérni, és egészséges szeretnél maradni eközben, légy okos.

  Az izmok gyorsan hozzászoknak a terheléshez. Ez a dolguk. Erre a válasz az, ha új edzésprogrammal állítod kihívás elé őket! Ha megrekedt a fejlődésed válts a sikerre! Először is pihenj egy hetet, és nem menj az edző terem közelébe sem. Töltsd fel a testedet szénhidráttal, aludj sokat és pihenj napközben is. Hallgass pozitív megerősítéseket tartalmazó hanganyagokat, és motiváló edzés videókat és dolgozz ki új edzésterveket a jövőre. Aztán támadj egy teljesen új edzésprogrammal, és lendülettel amit 6 hétig végzel, majd megint új szemszögből közelítsd meg az edzéseket. Ha az előző program, nagy súlyokkal való gyakorlatokból állt, akkor most válts kis súlyokkal való magas ismétlésszámot célzó programra. Alkalmazd a weider féle módszerek sokaságát, és így találd meg a legjobban működő programokat számodra. Vigyázz, a túl sok edzés nem visz közelebb a célodhoz. Redukáld le 4 napra a heti edzést..plusz 25 perc kardió 2-szer 3-szor a súlyzósok után. Maximum egy óra legyen a súlyzós edzés ne több. Intenzíven és ne hosszan, ez legyen a jelszód! Add meg a testednek a legjobb minőségű ételeket táplálék kiegészítőket, és aludj 8 órát naponta.

  Ha így cselekszel,fejlődésed garantáltan új fordulatot vesz!!

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close