• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • A siker titka

  A kellő kitartással, intenzitással és pontossággal végrehajtott edzések kedvezően formálják át az emberi test felépítését. A módszeres és tartós fizikai, illetve pszichés erőfeszítés arra kényszeríti az emberi testet, hogy olyanná váljon, amilyenné szeretnénk: szálkásabbá és izmosabbá. Nem csábítjuk, rászedjük vagy győzködjük a testünket, hogy változtassa meg magát-kényszerítjük rá. Vad  fizikai és pszichés eltökéltséggel, fogcsikorgató testedzéssel kényszerítjük, hogy előnyösebb alakot öltsön. Az intenzív, hosszan tartó fizikai erőkifejtés hatását módszeresen megtervezett és kitartóan véghezvitt táplálkozási stratégiákkal fokozzuk. A józan étrendet és a régimódi edzéstaktikákat összehangoljuk egymással és egy periódusokra osztott időkeretbe foglaljuk.

  A lagymatag edzésnek az eredménye is lagymatag. Tudatosan és folyamatosan feszegetnünk kell a határokat, mert tudjuk, hogy az átalakulás előfeltétele a szélsőséges fizikai erőfeszítés! A könyörtelen edzésnek fegyelmezett táplálkozással kell párosulnia. Fogyassz bőséges mennyiségben egészséges, tápláló, ízletes élelmiszereket. Gondoskodj róla, hogy az étrendedben azok a tápanyagok kerüljenek túlsúlyba, amelyeket a szervezet lehetőleg az izomépítő és öngyógyító folyamatokban igyekszik felhasználni. Kerüld azokat az élelmiszereket, amelyekből elsősorban zsírpárnák képződnek.

  A súlyzós tréning önmagunknak okozott fizikai trauma. A meggyötört testnek bőséges mennyiségű gyógyító tápanyagot kell biztosítani. Bizonyos tápanyagok, bizonyos időpontokban fogyasztva, elősegítik a fizikai regenerálódást, ami a tényleges izomnövekedés feltétele. Bizonyos élelmiszerek fokozzák, míg más élelmiszerek gyengítik a kemény edzés hatását. Olyan élelmiszereket kell fogyasszunk, amelyek felerősítik az erőfeszítéseinket és el kell hagynunk azokat amelyek aláássák és kisiklatják az átalakulás folyamatát.

  Azok a fegyelmezett kevesek, akik képesek elérni és fenntartani az ellenállásos tréning, a kardiovaszkuláris tréning és a precíziós táplálkozás finom, megfoghatatlan egyensúlyát, fiziológiai szinergiát idéznek elő. Egy maradéktalanul végrehajtott, az egyén számára megfelelő edzésterv mindig átformálja a testet. A sajátos és különleges eljárásainknak alávetett emberi testnek biológiai szempontból nincs választása: ha rá tudod venni, hogy engedelmesen végrehajtsa a parancsokat, a testednek be kell tartania az élettani folyamatok ok-okozati törvényeit. Kövesd az eljárásokat az előírt módon, és testednek muszáj lesz izmokat gyártania, valamint mozgósítania és elégetnie a tárolt testzsírt.

  Az átalakulás nehéz és fáradságos folyamat, nem pedig könnyed túra, amit néhány reklámban ígérnek. Az élsportolók első kézből tapasztalják meg, milyen nehéz továbbfejleszteni az emberi testet. Ők akik ténylegesen végigmentek az úton, és átformálták a saját testüket, tudják, mi az, ami működik. Irdatlan nagyságú fizikai erőkifejtés szükséges az izomtúltengés kiváltásához vagy ahhoz, hogy a szervezet kényszerűen üzemanyagként szolgáló energiává alakítsa át a tárolt testzsírt.

  Egy intelligens haditervnél többre van szükség: nemcsak rendkívül okosan, hanem keményen is kell edzened. A fizikai fejlődés egy paradoxon belsejében elrejtett talányba csomagolt rejtvény. Néhány gyakorlat könnyen elsajátítható. (,,Öt perc alatt megtanulhatod, de egy élet kell hozzá, hogy a mesterévé válj”.) A szinergia kritikus tömegének eléréséhez szélsőséges megterhelésnek kell kitenned magadat az edzőtermben, és vasfegyelemmel kell táplálnod.

  Segítségedre lehet, ha újra és újra előhozol magadból bizonyos,, politikailag helytelen” pszichológiai vonásokat: kitartást, türelmet, a vadságot, az önfegyelmet és a valódi lelkesedést. A folyamat maga a jutalom. Ha te is helyet szeretnél foglalni azoknak  az asztalánál, akik sikeresen formálták át a testüket, akkor szabadulj meg az összes fitneszszerkentyűtől és játékszertől, a varázsszerekbe vetett gyermeki hittől! TŰRD FEL AZ INGUJJAD, ÉS FESZÜLJ NEKI A KOMOLY MUNKÁNAK! Kiszabadíthatod magad a nyirkos gubóból, amely körülvesz, és újjászületett testtel mászhatsz elő. Teljes fizikai átalakuláson eshetsz át, és abból ami most vagy, azzá lehetsz ami lenni szeretnél.

  AZ ÁTALAKULÁS ÖSVÉNYÉT IGAZI MESTEREK TAPOSTÁK KI,- MOST ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY MEGVÁLTOZTASD A SAJÁT ÉLETEDET IS!!!

   

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close