• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Mi a legjobb módszer a testünk átformálására

  Arra a következtetésre jutottam, hogy ma, a korlátlan lehetőségek és korlátlan zűrzavar korában, sutba dobtunk és elfeledtünk néhány nagyon fontos és hatékony stratégiát, vagy egyszerűen csak nem veszünk róluk tudomást. Én a hozzáállásomat és a választásaimat tekintve teljes kört tettem meg, és ma már biztos vagyok benne, hogy azok, akik őszintén keresik a módját annak, hogy átformálják testüket, nagy hasznát vehetik az én módszertanomnak, amelynek alapját jórészt azok a módszerek képezik amelyeket elsőként ismertem meg, még tinédzser koromban. Aztán ezekre épültek a későbbiekben ellesett, megtanult gyakorlatok, technikák,és új eszközök használatával bővült a paletta. Ezek az ősi módszerek időtállónak bizonyultak.

  Ha megkapargatjuk a felszínt, s a számtalan cél és ok között megkeressük a lényeget, amiért az emberek tornáznak és edzőtermekbe járnak, rájövünk, hogy az nem más, mint hogy változtatni akarnak a fizikumukon, hogy olyan testük legyen, amilyet szeretnének. Elégedetlenek azzal, ahogy kinéznek, ezért időt, pénzt és energiát nem kímélve átrendezik az életüket, hogy változtassanak a megjelenésükön, de sajnos nagyon sokan közülük kudarcot vallanak. Azok akiknek sikerül a testi átalakulás, lélekben is átalakulnak. Ennek a jelenségnek számtalanszor tanúja voltam: amikor a test átalakul, az énkép is meghökkentő metamorfózison esik át. Azok akik radikálisan megváltoztatják testüket, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is újjászületnek.

  Több mint 20 éve kutatom megszállottan a fizikai átalakulás módját. Rájöttem arra, hogy a legjobb, valódi átalakulást eredményező módszerek azoknak az ősi, tudatosan primitív, végtelenségig lecsupaszított edzésmódszereknek és táplálkozási elveknek a módosított változatain alapulnak, amelyekbe először botlottam bele két évtizeddel ezelőtt, és amelyeket már 40-50 évvel ezelőtt is alkalmaztak. Manapság mindenki a saját módszerét keresi és próbálja kifejleszteni, lázasan, logikus rendszert nem alkotó, hatástalan módszerekkel hajszolva a célt: az átváltozást. Egyszerűen túl sok a választási lehetőség, és túl sok agyafúrt kereskedő csábítgat minket meggyőzőnek tűnő, ravasz reklámszövegekkel. Mélyen a hiszékeny emberek szemébe néznek, és ünnepélyesen közlik velük az örömhírt, hogy felfedeztek egy titkos módszert. Félrevezető hazugságaikkal abszurd, áltudományos köntösbe csomagolva, rendkívül csábító és meggyőző módon adják elő. A megtévesztett emberek pedig örülten futkosnak körbe-körbe, egyik egzotikus módszertől és terméktől a másikig. Mindannyian a fitnesz mesebeli ,,ezüstgolyóját” keresik: egy iskolát vagy módszert, amely lehetővé teszi számukra az átváltozást-fegyelmezett nélkülözés, fogcsikorgató fizikai erőkifejtés és küszködés nélkül.

  Pedig az élet szüntelen küzdelem. Gyakran szoktam idézni Ori Hofmekler mondását: ,,Az élet a paradicsomban is legyen rázós!” Eredendően küzdelemre teremtettünk, mégis mindenáron igyekszünk elkerülni, hogy küzdenünk kelljen. A küzdelem az igazi átalakulás előfeltétele: küzdelem nélkül nincs átalakulás. Ahogy Arnold is megmondta:” fájdalom nélkül nincs növekedés,, Huszonöt év telt el, de a serdülőkoromban megismert ősi bölcsességek közül nagyon sokat ma is mélyen igaznak találok. Az egykezes és kétkezes súlyzóval, rendkívül intenzíven végzett alapgyakorlatok sok-sok kalóriával megtámogatva új izmok létrejöttét eredményezik. Ha bőségesen, de helyes étrendet követve étkezel, kardiótréninggel rendszeresen edzed az állóképességedet, akkor mozgósítod és elégeted a zsírtartalékaidat. Amennyiben az étrend és az edzésterv összhangban áll egymással, tökéletes együttműködés jön létre közöttük, és a fejlődés drámai módon felgyorsul. Jelentős változást nem lehet elérni jelentős erőfeszítés nélkül. Ez csupán egy mítosz, amelyet a fitneszipar képviselői terjesztenek, hogy eladhassák neked a termékeiket.  Ha keményen dolgozunk, rendszeresen edzünk, betartjuk az előírt étrendet akkor jönnek az eredmények. Ha elmismásoljuk a dolgokat akkor csak egy helyben forgunk, mint a kormányos nélküli hajó a háborgó tengeren.

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close