• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Hasizom és étrend

  A has edzésétől önmagában még nem lesznek fantasztikus hasizmaid. Egy jó proteinben gazdag, alacsony szénhidráttartalmú étrendre is szükséged lesz, ha zsír nélküli hasizmokat akarsz fejleszteni. Csökkentsd le  az édességek, keményítő és a zsíros gyors kaják mennyiségét. A protein szintedet tartsd magasan. Egyél 30-50 gramm száraz proteint 3 óránként. Ha napi 500 kalóriával a fenntartási szint (az a kalóriamennyiség ami a jelenlegi súlyod fenntartásához szükséges) alá csökkented a kalória beviteled, és további 500 kalóriát égetsz el mozgással az edzőteremben, akkor egy hét alatt akár 90 deka zsírt is leadhatsz.

  Ha tényleg felakarod gyorsítani a zsírvesztést , akkor kövess egy magas protein, és nagyon alacsony szénhidráttartalmú diétát. Amikor zsírt adsz le, a magas protein étrend segít, hogy a lehető legtöbb izmot meg tudd tartani, valamint besegít a zsírégetési folyamatba is. Ne szüntess meg minden zsírt az étrendedben. Egy kis mennyiségű természetes zsír (tojássárgájából, vörös húsokból és növényi olajból) segít a szervezetnek, hogy még több zsírt égess el. Zsírra van szükséged a testzsír elégetéséhez.

  Az elraktározott testzsír leadásához szinte minden szénhidrátot és keményítőt el kell távolítanod az étrendedből. Amikor a maximális kidolgozottság  és a részletesség a cél, a szénhidrátokat csökkentsd napi egy két salátára.Ha sok szénhidrátot eszel, a szervezeted azt fogja felhasználni energiaforrásként az elraktározott zsír helyett, ezért az eredmények lassabban fognak jönni mint várnád.

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close