Kifogáskeresés, vizualizáció, megvalósítás

Múltbeli tapasztalataim alapján tudom, hogy ha egy teljesen edzetlen személy egyszer csak elkötelezi magát a rendszeres testedzések mellett, és a szükséges fegyelemmel hajtja végre az előírásokat, eleinte kivétel nélkül mindig robbanásszerű fejlődést tapasztal. Ez a tökéletesen kiszámítható, előre látható kezdeti lendület testileg-lelkileg egyaránt üdítő és lelkesítő. A kezem alatt már számtalan elhízott személy ment át gyors és radikális átalakuláson az én edzésmódszereimet alkalmazva. A hatékony módszerek azonban csak akkor érnek bármit is, ha maximális fizikai erőfeszítéssel párosulnak. A test átalakítása nem varázslat, hanem színtiszta tudomány, ok és okozat: hajtsd végre ezt az eljárást, ezen és ezen módon, ennyi és ennyi ideig, és ez lesz az eredmény, minden körülmények között.

Egy elhízott embert erősebbé tenni viszonylag egyszerű feladat, és azzal a szinte észre sem vett előnnyel jár, hogy a korábban gyenge, túlsúlyos személy sokkal könnyebben lesz képes a saját tömegét mozgatni. Megmászni egy lépcsőt, felkelni az ágyból vagy egy alacsony székről, bemászni a fürdőkádba vagy kikászálódni onnan-ezek a korábban bonyolult feladatok hirtelen sokkal egyszerűbbé válnak. Az újonnan szerzett erő radikálisan javít a túlsúlyos egyén életminőségén, és visszaadja az önbizalmát. Az átalakítás kirakós játékának utolsó darabja a táplálkozás. Ragaszkodom hozzá, hogy az elhízott ügyfelek elhagyják az egészségtelen ételeket, és betartsák az előírt étrendet. Néhány héten belül lötyögni kezd rajtuk a ruha ,egy hónapon belül már szemmel látható a fizikai változás, három hónapon belül pedig megvalósul a teljes átalakulás.És ez nem varázslat, hanem szimpla alkalmazott biológia.

Tapasztalataim szerint, ha valaki nem ég a vágytól, hogy megváltozzon, ha nem tudja maga elé képzelni jövőbeni új testét, és ösztönző erőt meríteni ebből a látomásból, akkor valószínűleg semmilyen jelentős fizikai eredményt nem fog elérni. Ha a tested átformálásához is ugyanakkora lelkesedéssel és elkötelezettséggel állsz hozzá mint a fűnyíráshoz vagy a fogmosáshoz, akkor minden erőfeszítésed kudarcra ítéltetett. Víziódnak olyan erősnek kell lennie, hogy ténylegesen arra sarkalljon, hogy elhagyd rossz szokásaidat, hogy fáradtan is felkelj az ágyból, és szilaj eltökéltséggel eddz akkor is, ha nem igazán fűlik hozzá a fogad, és megszabadulj az esztelen élvhajhászás örök körforgásától.

AZOK MARADNAK TALPON ÉS ÉRNEK EL VÉGÜL SIKERT, AKIKET ERŐS BELSŐ LÁTOMÁS HAJT A FIZIKAI ÁTALAKULÁS FELÉ. A LÉNYEG,HOGY NÉHÁNY HÓNAP ALATT RADIKÁLISAN ÁTALAKÍTHATOD A TESTED. A MÓDSZER MINDEN EGYES ALKALOMMAL MŰKÖDIK. AZ  EGYETLEN VÁLTOZÓ AZ ALANY ELSZÁNTSÁGÁNAK ÉS KITARTÁSÁNAK MÉRTÉKE. KÉPZELD EL A TESTEDET AZ ÁTALAKULÁS UTÁNI VÉGSŐ FORMÁJÁBAN-EZ A LÁTOMÁS HAJT MAJD ELŐRE A CÉLOD FELÉ.

 

További olvasnivaló:

Read previous post:
247645_486372081396035_2074712970_n
A súlyzós edzés mítoszai

Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

Close