• NewMed
 • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
 • Cord blood stem cells transplantation here
 • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
 • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
 • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
 • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
 • Az ünnepek alatti dőzsölés az anabolikus robbanás előszobája

  Ha az ünnepek, a szabadság vagy nyaralás előtt keményen edzel, és szigorúan megválogatod, mit eszel, majd a hosszú nélkülözés után rövid ideig hirtelen hatalmas kalóriamennyiséget fogyasztasz, tekintet nélkül a kalóriák forrására, titokzatos módon ,, anabolikus robbanást ” idézel elő.

  Ennek eredményeként jelentősen nő a sovány, szálkás izomtömeg, szó szerint egyik napról a másikra. Az anabolikus robbantás sikeres végrehajtásához hosszan tartó, nagyon szigorú diétára van szükség, amelyet nyakló nélküli, szégyentelen dőzsölés követ. Az ünnepek előtt fogyassz könnyű ételeket, és étkezz szigorúan. Kövess rendkívül fegyelmezett szálkásító étrendet, alacsony szénhidrát és magas fehérje bevitellel. A szigorúan szabályozott táplálkozást egészítsd ki gyakori , nehéz súlyokkal végzett súlyzós edzéssel. A felkészülési szakaszban kardióz sokat. A hosszú ideig fenntartott feszes diéta és nagy mennyiségű testedzés megteremti a sikeres ,, robbanás előfeltételeit. Az ünnepeket megelőző három négy hétben gyakorolj szélsőséges önuralmat és vasfegyelmet.

  Amikor aztán elérkezik a pihenés ideje, bumm! Mehet a buli! A következő 48 órában bármit fogyaszthatsz (akár koktélokat és más alkoholos italokat is). Az eredmény az úgynevezett ,, szuperkompenzáció “. Amikor a kimerült izmokba hirtelen erőszakkal hatalmas mennyiségű kalóriát táplálsz, az izomsejtek elképzelhetetlen méretűre duzzadnak, anélkül, hogy a tested bármit is vesztene a szálkásságából és izmosságából-legalábbis egy darabig.

  A trükk az, hogy 48 óra után abbahagyod a dőzsölést, különben elrontod az egészet, és megtapasztalod azt a jelenséget, amit ,,átbukásnak” neveznek. Az anabolikus robbanás drámaian megnöveli az izomépítő hormonok szintjét. Valóságos anabolikus koktél jön létre, amikor a meggyötört és kiéheztetett test hirtelen nagy mennyiségű kalóriához jut. A szervezet ebben az állapotban szó szerint nem képes megfelelően feldolgozni az idegen tápanyagokat, azaz a telített zsírokat, a cukrokat és a finomított szénhidrátokat-legalábbis egy kis ideig. Megnyílik egy apró lehetőség ablak,átmeneti anyagcsere amnézia áll be.

  Amikor bekövetkezik a szuperkompenzáció, az izomrostok néhány óra alatt elképzelhetetlen méretűre duzzadnak. A titok az anabolikus robbanás előtti szigorú táplálkozásban és az intenzív testedzésben rejlik. A trükk az, hogy visszafogod a habzsolást, mielőtt a test visszaemlékezne, hogyan kell megfelelően feldolgozni a zsírt, a cukrot, illetve a káros szénhidrátokat. Ha átbukás következne be, a test visszanyeri azt a képességét, hogy a zsírokat, cukrokat és finomított szénhidrátokat zsírpárnákká alakítsa át. Amíg ez nem történik meg, az összes kalóriát a kimerült izomsejtek szívják fel, egészen a teljes telítődésig. Az átbukás telítettségi pontjának eléréséig minden tápanyag, amelyet a szervezet nem az izmok töltésére használ fel, kiürül a vizelettel és a széklettel, vagy energiává alakul. Semmiből sem lesz tárolt zsír.

  Én Péntek délután szeretem kezdeni a lazítást. Szombaton egész nap megy a tivornya, de Vasárnap estére már visszafogom magam. Hétfő reggelre készen állok rá, hogy visszatérjek a göröngyös útra. Hidd el, 48 óra bőven elegendő ahhoz, hogy minden elképzelhető módon kiélvezd az evés-ivást. Valószínűleg kicsit rosszul is leszel, de ez nem baj – az undor megkönnyíti, hogy visszarázódj a kerékvágásba.

  Élvezd az ételeket, italokat, a társaságot és az ünnepi hangulatot! A Hétfő gyorsan eljön.

  További olvasnivaló:

  Read previous post:
  A súlyzós edzés mítoszai

  Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

  Close