• NewMed
  • Own (autologous) bone marrow stem cells transplantation here
  • Cord blood stem cells transplantation here
  • Brother or sister Cord blood stem cells transplantation here
  • трансплантация собственных стволовых клеток костного мозга здесь
  • трансплантация стволовых клеток собственной пуповинной крови здесь
  • трансплантация стволовых клеток пуповинной крови родственника здесь
  • Gátold meg az energiaszivárgást

    A civilek gyakran csak tessék lássék edzenek, és az edzésidőt cseverészésre fordítják. Számtalanszor előfordult már, hogy besétáltam a konditerembe, és azt láttam, hogy a kardiógépeket taposó emberek egymással diskurálnak , sőt még az is előfordult, hogy jegyzet tömbbel vagy egy könyvel az egyik kezükben múlatják az időt. A leginkább megbocsáthatatlan bűn azonban az, amikor súlyzós edzés közben beszélgetnek. Számomra ez szentségtörés!

    Ártatlan dolog, de nem ártalmatlan. Az edzőteremben beszélgetni nézetem szerint olyan, mint egy energiaszivárgás. Amikor besétálsz a konditerem ajtaján, hogy edz, véges mennyiségű energiával rendelkezel. Minden beszélgetés, röhögcsélés vagy évődés kisebb, nagyobb mértékben leapasztja az értékes energiatartalékaidat.

    A beszélgetés megakadályozza a fokozott tudatosságot. Ha sikerül eljutnod a ,, ZÓNÁBA” akkor további ismétléseket és/vagy nagyobb súlyokkal végrehajtott gyakorlatokat leszel képes kipréselni magadból. Ehhez azonban szigorúan céltudatosnak kell lenned. Edzés közben beszélgetni kedves, barátságos dolognak tűnhet, ám ha a sorozatok között-és különösen egy adott sorozat alatt-nem tartod fenn a néma összpontosítás és a felfokozott éberség állapotát, annak a teljesítményed látja kárát.

    Minden konditermi bűn közül a legmegvetendőbb az , ha hagyod, hogy izomagyú pozőrök élénk társalgást folytassanak veled az edzésről, különféle edzési stratégiákról és népszerű sportolókról, ahelyett, hogy magára az edzésre összpontosítanál.

    Az edzésről beszélgetni és ténylegesen edzeni két teljesen különböző dolog. Barátkozni és népszerűnek lenni nagyszerű, a teljesítményed azonban a konditeremben fecsegésre pazarolt idővel egyenes arányban romlik. Vedd komolyan az energiaszivárgást! Képes vagy annyira komolyan venni a sporttevékenységet, hogy változtass azon, ahogyan edzés közben viselkedsz?

    Amint képes leszel a valódi összpontosításra, a teljesítményed rakétaként ível majd felfelé. A javuló eredmény egyenlő a nagyobb izomtömeggel és a kevesebb testzsírral.

    További olvasnivaló:

    Read previous post:
    A súlyzós edzés mítoszai

    Az erősítő edzés jól felismert előnyei ellenére még mindig számos hiedelem létezik. Íme a legnépszerűbb félreértések és a tudományos tények....

    Close